Bedrijfsinformatie

U kunt hier informatie vinden over onder ander de winkel, onze bank- en bedrijfsgegevens en onze leverings- voorwaarden. Mocht u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op!

BTW Nr. BE 0471.577.772

Ondernemingsnummer: 0471.577.772

BEOBANK: BE86 1191 4052 6650

KBC BANK: BE04 7340 4489 3831

 

Over Copam

Copam werd opgericht in 1997 en verkoopt een uitgebreid assortiment computers, laptops, componenten, netwerkapparatuur en randapparatuur uit voorraad.

In onze winkel, aan de telefoon en via email staan wij voor u klaar met een passend advies. Bij onze winkel is voldoende gratis parkeergelegenheid. Heeft u telefonisch of via deze website besteld, dan kunt u in onze winkel snel en efficiënt uw bestelling ophalen.

Bij Copam komt u, door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit, nooit voor verassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan wij van dinsdag tot zaterdag voor u klaar.

 

Onze winkel

Copam heeft zijn winkel in de Bellegemsestraat 23 in Bellegem (nabij Kortrijk). Klik hier voor een route- beschrijving via Google Maps

Bij bestelling via de website worden de producten vanuit het magazijn gereserveerd. Mocht deze niet voorradig zijn dan nemen wij met contact op wanneer deze bij ons beschikbaar zijn.

Maar u kunt natuurlijk ook uw bestelling laten bezorgen. Wilt u bij nader inzien toch nog uw bestelling thuis afgeleverd krijgen, neem dan contact op met ons.

 

Openingstijden

Zie de onderstaande informatie voor de vaste openingstijden van onze winkel. Het kan voorkomen, op bijvoorbeeld feestdagen, dat de winkel eerder sluit. Mocht dit het geval zijn dan wordt u op de hoogte gebracht aan de hand van een notificatie op onze website.

Van Dinsdag tot Vrijdag van 10u - 12u en van 14u - 18u30. Zaterdag van 10u - 12u en van 14u - 18u. Maandag en zondag gesloten

Volg ons op Facebook